Спазването на приноса е от още един автор.

Поддържането на дома, притежанията, домакинството, както и домашните любимци безрискови, е високо в списъка за загриженост за всички нас, но какво точно правите, за да гарантирате, че сигурността ви е толкова, колкото драскотината? Ходещата къща, както и разпознавате, че вашите неща са били взети или вашите харесвани са изложени на опасност, не е нищо друго освен кошмар, така че не го оставяйте толкова, колкото случайност. Точно ето някои неща, за които трябва да помислите по отношение на сигурността на вашия дом.

Местоположението на вашия дом

Въпреки че никога не можете да уверите сигурността на имот, за съжаление някои къщи са по -опасни от други, когато става въпрос за сигурност. Градовете са прословути бедни за престъпността, както и ако сте в малко разрушена общност, тогава за съжаление просто ще има по-недобросъвестни герои. Ако сте в състояние, Moving House е най -добрият избор тук. Вие не изисквате да се преместите в затворен квартал (кой може да плати за това?) Въпреки това провеждате някои проверки на района на местата, които ви интересуват. Вижте какви са процентите на престъплението, както и какви престъпления са Често записани там, тъй като това може да ви накара да повярвате два пъти. Осигурете бизнес като BR, преместване на телефонно обаждане, както и си осигурете ново начало в нов дом, в идеално по -безопасна улица.

Квартален часовник

Наличието на план за наблюдение на общността на местоположение може да бъде толкова полезно, когато става въпрос за престъпление. Дори не е нужно да е официално; Разговаряйте със съседите си, както и се съгласете да следите имотите на другия. Толкова много хора ще чуят вълнение или дори аларма за взлом да се изключи, но просто го игнорирайте. Ако обаче имате съседи, които внимават за къщата ви, те ще бъдат бързи по телефона на властите, които в идеалния случай ще попречат на крадците да се откажат от вашите неща! По същия начин можете да внимавате и за вашите съседи, като имате под ръка скенер на властите, така че винаги да сте нащрек за регионални спешни случаи, както и за ситуации. Открийте повече за скенерите на властите от тези два фантастични ресурса: Nowiresradio и Ratedradardetector.

Умен дом

Smart House Innovation напълно революционизира сигурността на къщата. В наши дни съвременните системи могат да се обработват направо от вашия дом, което означава, че можете да следите вашите камери за видеонаблюдение или да бъдете сигнализирани, ако алармата ви за взлом е изключена, независимо къде се намирате в света. Всеки вид алармена система за видеонаблюдение или взлом е много по -добър от нищо, но в наши дни, ако ще инвестирате, тя също може да бъде разумна. Разгледайте какво има на пазара; Има някои наистина страхотни джаджи, които да запазите къщата си в безопасност. Неща като програмируеми релси за завеси, както и способността да се въртят светлини, както и уредите, както и изключени от всяка точка на света, могат да направят къщата ви да изглежда заета, дори когато не е така.

Прозорци, както и врати

Може да имате най -добрите мъдри къщи системи, но и това са вашите прозорци, както и врати, които осигуряват физическата бариера, както и да предпазите бедните момчета. Висококачествените дизайни са трудни за стартиране, като поддържате къщата ви затворена като Fort Knox! Както и най -важното, винаги имайте предвид да ги заключите след вас. Високото качество, както и скъпи прозорци, както и врати не са проблем с престъпниците, когато са оставени отворени! Толкова много кражби се случват там, където престъпникът просто ходи с вратата, не позволявайте това да ви се случи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>