, живеещ количествения живот

Ако сте проверили нашата оценка на мащаба на Cardio Wise Wise Wise, вие разбирате точно колко много се наслаждавам на невероятните статистики, които предоставя. Withings беше достатъчен, за да изпратите няколко от другите здравни и уелнес продукти в техния забележителен състав, както и аз искам да направя бързо изтичане на всеки от тях, тъй като нашето домакинство им се наслаждава тази пролет. Ако сте очарователни да живеете по -здравословен начин на живот, всеки от тях си заслужава времето.

Термо мъдър термометър

Ако вашите младежи бягат всеки път, когато приемате температурата им, това е точно това, от което се нуждаете.

Термометри са едно от онези неща, за които не бихте повярвали да надстроите, докато не използвате продукт като този. За разлика от други продукти, Thermo е почти безконтактен, като се нуждае само от бързо прекарване на пръст по челото, което е толкова нежно, че дори не би събудила спящо дете. Методът, който работи, е страхотен (измерването на кръвоносните съдове точно под кожата), но мъдрите характеристики, които поддържа, е още по -хладно; Той може незабавно да проследява измерванията на температурата за всеки член на семейството, което е изненадващо забележително, ако имате болни младежи (и практични, когато видите лекаря).

Ако търсите нещо практично, което да поставите в регистъра на бебето си или да имате младежи, които реагират на рутинни термометри, като се опитвате да изгоните демон, вярвам, че ще откриете, че Thermo е най -практичното приспособление във вашето лекарство шкаф.

Той се продава за 99 долара.

Монитор за безжично кръвно налягане

Това беше продуктът на Withings, в който имах най-малко лихви в началото, но тогава баща ми имаше троен багаж по-рано тази пролет. Сърдечните заболявания са наследствени, както и, както обясних в ревюто си за кардио на тялото, може да съм мършав, но не съм в най -добрата форма.

Използвам този екран за кръвно налягане няколко пъти седмично още от операцията на баща ми, както и рядко трябва да се види с лекаря). Той се синхронизира бързо с моя iPhone 7 чрез Bluetooth, отнема около минута за общия му цикъл, както и всички данни влизат точно в моите приложения за здраве и уелнес с другите ми статистики от моя мащаб, както и Apple Watch.

Ако имате проблем със здравето и уелнес, при който кръвното налягане е проблем или просто се наслаждавате на богатство от статистики за себе си, както аз, този екран за кръвно налягане е фантастичен.

Той се продава за 130 долара (или по -малко).

Стоманен hr мъдър часовник

Ако искате повечето характеристики на мъдър часовник, без, добре, трябва да използвате мъдър часовник, стоманеният HR е отлично прилягане.

Наистина подадох това на баща ми (който, както споменах по -горе, току -що претърпях сърдечна операция), както и той наистина се радва да се чувства свързан, без да се появява, сякаш използва компютър на китката си. Той проследява стъпки, както и сърдечната честота, както и ви уведомява за телефонни обаждания, както и текстове, но поддържа мъдрите функции, ограничени до малък OLED екран на класически аналогов лице на часовника. Също така, това е просто отлично изглеждащ ръчен часовник. Трябва да спомена една малка функция: когато задавате времето чрез мъдри телефон, аналоговите ръце на часовника се движат на часовника мигновено, което е просто глупаво готино. Това е изненадващо отличен вариант за мъдър гледане.

Стоманеният HR се продава за 199 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>