Най -добрата част от проверката на пощата.

Опитахме няколко кутии за абонамент през годините, но за да бъда честен, те могат да бъдат ударени или пропуснати. Някои ви изпращат само кутия, пълна с проби, или някои ви изпращат артикули, които не бихте получили, ако ги предадете на пътеката за разрешение (кутиите за абонамент на открито са известни за виновни за последното).

От известно време разгледах кутията за абонамент на Cairn, особено след като видях изключителната екипировка, която се доставят напоследък. Поехме потапянето миналия месец и най -накрая получихме нашата кутия за добре дошли в пощата през уикенда. Бях шокиран от цялата невероятна предавка и стойност, които бяха натъпкани в първата ни кутия! Ако сте на къмпинг или туристическа екипировка и искате нещо забавно да очаквате с нетърпение всеки месец, дължите на себе си, за да получите абонамент за месечната кутия на Cairn.

Регистрирайте се за първата си кутия Cairn тук

Вижте пълното разгръщане в YouTube:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>