, спазването на приноса е от още един автор.

Създаването на топла, както и релаксираща къща за домакинството е повече от това да изберете хубав нюанс на синя боя за стените или да получите правилните дивани за вашата всекидневна. Очевидно тези малки детайли са важни, но трябва да повярвате за по -голямата картина. Трябва да повярвате как точно изглежда вашият дом, както и се чувства като цяло. Тогава ще започнете да произвеждате къща, която не само работи на естетическо ниво, но и практическо ниво. Ако искате да се чувствате комфортно в скромното си пребиваване, тогава изисквате да повярвате за практичността, в допълнение към дизайна. И така, спазването на съвети трябва да ви помогне да обновите къщата си по модерен, но същевременно практичен начин.

Направете пространствата си възможно най -просторни.

Започнете с прост проект за обновяване. Подреждането на къщата ви може да окаже по -голямо влияние върху общия му външен вид, отколкото може да оцените. Може да откриете, че голяма част от проблемите на стила с вашия дом са резултат от претрупване. Липсата на област може да е основният проблем, който изисквате да поправите. Така че, започнете да разпадате всяка от стаите си. Може дори да предложите старите си притежания на сайтове като eBay, както и Gumtree, за да съберете малко пари за други работни места за обновяване, които имате предвид.

След като започнете да се отървете от боклуците, които заемат зона в дома ви, най -вероятно ще откриете, че всяко пространство започва да се чувства по -голямо. Това може да ви помогне да започнете да постигнете минималистична естетика в къщата си; Това не е просто практичен метод за спиране на съхранението. Ако искате да реновирате скромното си жилище в модерен, но същевременно практичен начин, тогава да направите пространствата си възможно най -просторни е важна отправна точка. Ще се почувствате много по -удобно в собствения си дом. Не става въпрос само за подобряване на естетиката на вашето домакинство.

Научете за преходния дизайн.

Можете също така да искате да откриете за преходен стил, ако искате да създадете къща, която е както съвременна, така и практична. Преходният стил включва комбинация от традиционни, както и съвременни стилове. Целта е да се създаде дом, който използва някои аспекти на традиционния дизайн на дома, докато все още изглежда модерен. По този начин можете да създадете стилен, както и подходящ поглед за вашия дом, без да произвеждате къща, на която липсва какъвто и да е вид характер.

Например, може да използвате съветите в предишната точка, за да създадете минималистична обител. Можете също така да използвате бяла боя, за да произведете неутрален фон през цялата стая. След това може да искате да използвате някакво винтидж обзавеждане, като традиционни дървени маси за хранене или шкафове, за да осигурите на къщата си топло, както и приветливо усещане. Преходният стил работи, когато получите баланса правилно. Вие изисквате дома си да изглежда съвременен, без да губите традиционния стил, който му осигурява някакво вещество.

Добавете изявление към всяка стая.

Фантастичен метод за обновяване на вашата къща е да добавите изявление към всяка стая. Целта е да се предотврати прекомерното. Както бе споменато по -рано в тази статия, минимализмът може да направи много за вашето домакинство. И така, вместо да виждате съвременността като път към екстравагантност, вижте го като път към незначителна екстравагантност. Къщата ви не изисква прекомерно буги. Може би може да получите стилни осветителни тела за стаите си. Това би довело до последователен стил в цялото ви домакинство, но също така ще добави някои интригуващи фокусни точки към всяка от вашите стаи.

Можете също така да искате да добавите изявление към вашата градина. В крайна сметка външният стил на вашия дом е също толкова важен, колкото и интериорният му дизайн. Стилната беседка, например, може да служи като стилна, но въпреки това функционална, допълнение към външната зона на вашия дом. Изявленията също могат да бъдат практични. Може дори да направите цялата ви зона на вътрешния двор да изглежда като впечатляващо изявление. Така че, ако искате да реновирате къщата си по модерен, но същевременно практичен начин, тогава се съсредоточете върху изявленията. Продължавайки по темата за екстериора на вашия имот, спазването на Point трябва да ви помогне с вашия проект за обновяване.

Поправете външността на вашия имот.

Струва си да се съсредоточите върху нещо повече от стила на вашата къща, ако искате да подобрите външния му образ. Вие изисквате да се съсредоточите върху практически поправки, които също трябва да бъдат направени. Например, можете да засадите някои свежи цветя, за да осигурите на вашата градина по -ярка естетика, както и да подобрите естественото високо качество на външната ви зона. Изрязването на плевели, както и косенето на двора също ще запази градината ви в страхотна форма. По отношение на действителната ви къща, може да искате да пребоядисате входната си врата, за да я спуснете, както и да я осигурите нов слой сигурност срещу елементите. Това ще защити вратата ви в практически смисъл. Можете също така да искате да проверите тази покривна компания. Може да се повтарятНаправете покрива на къщата си, както и поддържайте интериора на вашия имот много по -топло.

Използвайте стилове на оставка.

Безвремието е един по-важен елемент от всеки тип добре проектирано свойство. Ако искате да осигурите на къщата си съвременен дизайн, тогава трябва да се опитате да предотвратите най -новите тенденции. Това може да шуми контрапродуктивно, но не изисквате да плащате интерес към мимолетните стилове, за да направите дома ви да изглежда добре. Това е непрактичен метод за оформяне на дома си, така или иначе; Просто ще трябва да отделяте повече време, както и пари за ремонтни работни места в близко бъдеще, за да актуализирате стила на дома си, когато най -новите модели в крайна сметка бяха не модерни. Така че, безжичните стилове трябва да са вашият фокус.

Може да искате да използвате парчета от естествен стил в цялата си къща. Природата не излиза от мода. Дървесината се използва в къщи от векове, за да се даде пример. Може би може да замените старите си, както и избледнели килими с дървена настилка. Това не само би изглеждало много по -стилно, но това би било метод да реновирате къщата си безвремие. Плюс това, все още може да запазите уютната вибрация на домакинството си, като получите килими за вашите етажи, вместо килими. Добре проектираният килим може да послужи като фантастично изявление. Използването на остатъчни стилове наистина се свързва в по -ранната точка за преходния дизайн. Ако искате да обедините традиционните, както и съвременните страни на вашата къща заедно, тогава използвайте стилове, които не са свързани с отминалите епохи на домашния дизайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>