Спазването на приноса е от още един автор.

Ние онлайн в епоха, в която по същество имаме роботи, които помагат, улесняват ежедневния си живот – както и в какво прекрасно време е! От онлайн асистент до това, че вече не се налага да използваме краката си, ако не се чувстваме като това, ние наистина онлайн в епоха, която прогнозирахме не толкова отдавна. Имайте предвид Jetsons? Да, това сме сега освен летящите коли и камиони (които между другото също не са толкова далеч). Ако харесвате технологиите, както и джаджи толкова, колкото и ние, разбираме, че просто ще искате да разгледате този избор на най-добрите джаджи за разумни къщи, за да можете да получите ръцете си и върху тях!

По -лесен живот

Отминали са дните, в които трябва да се сблъскаме за химикалка, както и хартия, за да запишем нещо или да направим списък за закупуване. Не толкова далеч в миналото имахме най-високия край да се възползваме от ръчен таблет или приложение за „бележки“ на нашите телефони, за да отбележим неща, които изискват да запомним. Сега дори не е нужно да достигаме до нашите устройства! Ние сме в състояние просто да говорим с нашите джаджи, както и да правим списъци, напомняния, за да правим, както и много повече!

Случвало ли ви се е да сте седяли в къщата, както и да се чувствате толкова мързеливи, че дори не можете да се притеснявате да станете, както и да обърнете термостата, или желаете ли личен роботизиран асистент? Да, най -вероятно всички имаме в един или друг момент! За щастие, сега има множество джаджи, които можете да купите, които ще ви спестят от необходимостта да слезете от дивана. Всъщност всичко, което трябва да направите, е да говорите с още едно от вашите мъдри произведения на технологиите, за да промените отоплението за вас! Едно от предложението е термостатът Nest, който е съвместим с изключително добре разбраната Amazon, както и с Google Systems. Перфектен за онези събития, при които искате да се покажете на приятелите си, както и на домакинството!

Забавно за децата

Не само възрастните трябва да могат да се възползват от забавлението, както и от интересни джаджи. Тийнейджърите в този ден, както и възрастта са пълни с джаджи вляво, отдясно, както и в центъра. В наши дни не е необичайно тийнейджърите да имат мобилни телефони от по -ранна възраст, джаджи, за да слушат предпочитаната от тях музика, както и дори лаптопи за изследване. На сцената обаче има ново устройство, което доста тийнейджър, както и млади възрастни желаят да се справят-ховърбордът, вид свободни ръце, които изобщо не се нуждаят от никакъв вид усилия от индивида ! Можете да намерите ховърбордове, които да закупите от GotRax в много различни стилове, както и цветове.

Ако търсите нещо, което е по -подходящо за малко по -младото дете, тогава може би мислите да им купите Ozobot, който подпомага ускоряването на откриването в децата ви, като им позволи да продуцират, както и да играят игри, открийте за кодирането, както както и като цяло направете крачка напред в своето образование (което може да им осигури предимство и за тяхната институция).

Удобство

Всички имаме ежедневни задачи, които изискват да се извършват, но понякога и изискване да се прескочи (или потенциално дори забравено!). За щастие не сте сами в това, както и невероятните умове на нашия свят измислиха някои супер готини, супер полезни джаджи само за ваше удобство:

Един роботизиран вакуум, разбран иначе като Roomba, прави скуката на вакуумирането на практика не съществува! Вакуумирането е скучна работа, която повечето от нас се опитват, както и ежедневно, както и отнема значително време (особено ако имате деца). Е, сега можете да се отървете от изискването да вакуумирате ежедневно, като използвате Roomba, за да работите по метода си около къщата си, докато продължите с другите задължения, които изисквате да свършите!

Поливането на вашата градина е съществена, но все пак отнемаща време задача, както и за щастие някой призна това, както и произвежда привързаност към вашия градински маркуч, който води вашата градина през интервалите през целия ден. За да откриете правилния градински маркуч, проверете това ръководство от Unclutterer, който ще ви помогне лесно да поливате градината си. Великолепна, както и здрава градина без караница? давай тогава!

Някога чували ли сте звънеца на вратата, но не е искал да стане, както и да видите кой е, особено ако има вероятност това да е мразовито обаждащ се? Ние те чувстваме! Вече можете да си купите мъдки звънци с интегрирани камери, както и микрофони, за да спестите, че трябва да вдигнете пръст. Отново тези джаджи включват полезни приложения, свързани с нашите телефони, за да се гарантира, че можете дори да бръмчите хората в къщата си, без дори да вярвате в това!

Здраве

Кой би повярвал, че нещо, което можем да произведем, може да е от полза за здравето и благосъстоянието ни толкова много? Разбрахте ли, че вече можете да си купите набор от везни, които се връщат към приложение на вашия смартфон. Той може да следи теглото ви, задържането на вода, процента на мазнините, както и дори да ви каже времето! Разбира се, рутинният набор от везни може да ви каже вашия wОсем, обаче, ако искате наистина да проследите посоката, която върви здравето и здравето ви, предлагаме на кардио везните на Nokia Body, за да ви помогнат да извлечете максимума от вашия режим на физическа годност.

Някога се чудихте дали получавате достатъчно упражнения? Сега можете да си купите часовник за китка, който проследява всеки ход, който правите, за да гарантирате, че можете да определите дали изисквате да увеличите режима на упражненията си. Не само това, но ще можете да проследявате сърдечната честота в точното същото време.

Както можете да видите, има множество от различни джаджи, както и иновации, които могат да помогнат да улеснят ежедневието за всички! Плюс това, има много, които също са разработени само за забавление, както и не бива да се възползваме и от забавната страна на иновациите?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>