Следното е принос от друг автор.

Виждайки, когато сте щракнали върху тази статия, ще направя доста смело прогнозиране, казвайки, че имате всекидневна, която е лишена от място. Твърде е малко или поне това е, което мислите! Реалността е, че дори и най -малките дневни могат да бъдат отворени и направени да се чувстват много по -големи. Всичко, което трябва да направите, е да изпробвате някои хакове за спестяване на място, за да получите желания ефект.

Играйте наоколо с вашия диван разположение
Дивани са склонни да заемат много от стаята в салон и обикновено са отговорни за това да се почувства много тесен. Подреждането на това парче мебели прави огромна разлика. Често всичко, което трябва да направите, е да го преместите във външната страна на стаята, най -добре до стената. Това отваря пространството на пода, което означава, че имате много повече място да дишате и да се наслаждавате на хола си.

Заменете дивана си с нещо много по -практично
Говорейки за дивани, можете също да замените вашите с нещо малко по -полезно, за да спестите място. Една идея е да помислите за секционните дивани, тъй като те ви позволяват да имате голям диван, без да заемате твърде много място. Друг вариант е да забравите изцяло за дивани и вместо това да имате масивна чанта! Това ще спести място и можете да го преместите и с лекота.

Намерете място за съхранение навсякъде и навсякъде
Голяма част от времето, вашата всекидневна е натъпкана, защото има твърде много неща навсякъде и нямате идея къде да го поставите. Има списания, книги, зарядни устройства, DVD – всичко е просто разпръснато навсякъде. За да поправите това, започнете да търсите място за съхранение навсякъде в хола си. За пореден път вашият диван може да играе съществена роля, тъй като можете да получите кутии за съхранение, които се плъзгат под тях и да включват много неща. Също така, помислете за получаване на телевизионна стойка със съхранение в него, за да можете да поставите и DVD и други неща. Сега трябва да отидете някъде за домашната си система за развлечения за дома, както и допълнителна зона за съхранение.

Вземете маси за гнездене на кафе
Комплектът за масичка за гнездене по същество е куп маси в различни размери. Всички те могат да се плъзгат един под друг, което предполага, че заемат по -малко място. Вместо да имате четири маси наведнъж, можете да побере три под основната. По този начин вие сте спестили много място и сте направили дневната си зона да се почувства по -голяма.

Използвайте височината на стената
И накрая, трябва да се възползвате от височината на стената в хола си. Вместо да получавате рафтове от шкафове за книги, които само по средата на стената, вземете такива, които стигат до тавана. Всичко, от което се нуждаете, е малко стъпка, за да стигнете до върха, но ви дава товари много повече място за съхранение, за да съхранявате струпването. В резултат на това можете да скриете много повече от вашите неща и да запазите салона си подреден и много по -просторен.

Всеки може да използва тези идеи, за да отвори по същество хола си и да се почувства много по -голям, отколкото преди. Страхотното нещо в тези предложения е, че те не изискват да правите скъпи ръчни работи като събоване на стена, за да създадете дневна зона с отворен план! Те са прости, ефективни и трябва да ги дадете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>