Уважаеми дневник,

Напоследък мислех много повече и много повече за следващите ми движения на професията. Като международен модел на писта/печат беше страхотна концерт, но нека бъдем истински – изглежда има ограничен срок на годност.

Реклама

Искам да кажа, че ако стана наистина отчаян, винаги бих могъл да пусна аромат на знаменитости, но сериозно, това е толкова изиграно. И, честно казано, ще пропусна да бъда пред публика на живо.

И така, в опит да се подготвя за неизбежното, разработвах един от скритите си таланти – пеех.

Тайно вземах уроци по глас от Селин и Марая, а миналия месец дори направих 12-градуса екскурзия на малки клубове в цялата страна. Нищо сложно, само някои джаз стандарти и жива котешка група от три части, но изпълненията бяха посрещнати с много положителен отговор.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Следващия месец се насочвам към студиото, за да сложа някои песни. Ще видим къде отива. Снимайте, ако Gwyneth може да го направи …

Оставам предпазливо оптимист.

В други новини, като се има предвид, че това е официално пролет, взех решение да актуализирам гардероба си.

Този ансамбъл от перли и туид се нарича моята „Ода на Коко“.

Не съм носил перлите на майка ми от векове и влизането в тях беше, хм, малко по -трудно, отколкото очаквах.

Трябваше да се натрупвам, за да се подготвя за ролята си в предстоящия пост и яростното продължение срещу Vin Diesel. Моят асистент измъкна през цялото време и ме разтриваше с Криско (B*TCH!), Но аз се включих с перлите без нейна помощ, така че там.

Anywho, трябва да бяга. Току -що получих текст от SJP. Тя гледа нов чифт Лубс и се нуждае от моето експертно мнение.

Реклама

По късно,
Раздели

P.S. О, някак си случайно, но харесваш ли новия ми къдричка на Шу Уемура Лаш?

Преди няколко седмици моят асистент загуби нейното и имаше дързостта да обвинява изчезването му върху мен. Нервът!

Кой е раздели котката? Преди около три години се сприятелявах с бездомна котка с бълхи табби с лош случай на червеи. Виждах, че той е паднал в трудни времена, но дълбоките му познания за козметиката с висока мода и универсални магазини ме накараха да повярвам, че той е много повече, отколкото среща окото. Станахме бързи приятели и сега той всъщност е моят шеф (и успешен модел на коте).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>