, спазването на приноса е от още един автор.

Наличието на вашия изключително собствен басейн в House, проектиран от квалифициран изпълнител на басейна, е мечта за много хора. Това е върховното допълнение от висок клас към вашата къща, което добавя голяма стойност, както и това е фантастичен метод да победите лятното топло, ако всичко е малко за вас. Да не говорим, че е чудесен метод да упражнявате рутинно, както и да останете здрави. Въпреки това голяма част от хората вярват, че никога няма да могат да развият басейн в дома си, тъй като трябва да сте супер богати. Вярно е, че е скъпо, но всъщност не е толкова нереалистично, колкото може би си мислите. Това ще ви изразходва около 20 000 долара, което е много, но това не е толкова, колкото хората мислят. Ако ви харесва концепцията за изграждане на собствен басейн, ето няколко съвета, които трябва да знаете.

Поддържайте стила прост

Един прост правоъгълен басейн с нивото на нивото е най -добрият стил, който трябва да се стигне. Може би вярвате, че това е доста уморително, както и сте имали големи планове за басейн с форма на подкова с дълбоки участъци, както и огромна водна функция в центъра. Можете да направите това, ако желаете, но разходът скоро ще излезе извън контрол. Всички тези допълнителни функции правят пула много по -труден за разработване, както и така, че ще ви изразходват много повече. Ако имате парите да пощадите, че е добре, но ако се опитвате да спазвате разходите, стилът трябва да бъде възможно най -прост.

Помислете за сигурността

Ако имате басейн в градината си, къщата ви ще бъде по -привлекателна перспектива за бъдещите взлом. Те ще предположат, че имате малко пари, както и има вероятност да има повече ценности в къщата, поради което сигурността е изключително важна. Не искате да превърнете зоната на басейна във входна точка, така че ще се изисква да настроите страхотна висококачествена ограда с железен басейн, за да сте сигурни, че е обезопасена. Ако имате малки деца, може и да искате да помислите за инсталиране на бариери около самия басейн, за да не могат да са есен.

Използвайте черна подплата

Черната подплата може да не е най -привлекателният цвят за облицовка на басейн, но това ще ви спести много пари в бъдеще. Отоплението на басейна отнема много енергия, както и може да бъде невероятно скъпо. Въпреки това, черното е фантастично в поглъщането, както и за поддържане на топло, което означава, че ще отнеме много топло естествено, както и няма да се налага да харчите никъде близо до отоплението на басейна, особено през лятното време, когато Състоянието на времето е горещо.

Използвайте сондаж или добре

Ако имате сондаж или кладенец върху жилищната или търговската собственост, от която можете да получите вода, трябва да използвате това, за да напълните басейна. Ако го напълните от водната мрежа, разходите ви за вода ще бъдат невероятно високи. Много по -разходи е ефективно да се използва естествена вода, за да запълни басейна, ако това е възможност.

Тези прости съвети трябва да ви помогнат да намалите разходите, както и да предотвратите всякакъв вид основни проблеми, докато изграждате басейна си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>