Спазването на приноса е от още един автор.

Зимата е най -студеният сезон на годината – освен ако не сте онлайн в тропическа зона. Научно казано, зимата е резултат от полукълбото, което сте онлайн, като се ориентирате далеч от слънцето, поради което датите на зимата се различават от полукълбо към другото – с други думи, австралийската зима се случва през лятото на САЩ.

Но освен дефиницията му в календара, ако има нещо, което повечето хора си партнират със зимата, е студено. Независимо дали става въпрос за културна асоциация – резултат от традиционните романи като коледната коледа на Дикенс, която изобразява бяла Коледа – или приет факт, за повечето хора простото име на сезона е достатъчно, за да създаде усещане за студ.

Въпреки че зимата е част от човешката история от началото на времената, е увлекателно да се отбележи, че ние, хората, сме изненадващо слабо оборудвани, за да поддържаме понижението на температурите. Всъщност, докато някои животни установяват дебела козина през зимата, човешките същества остават без никакъв вид средна защита. Хипотермията, сезонната депресия, норовирус, както и грип, за да назовем, че са няколко, са типични заболявания, които са свързани със зимата. С други думи, човешкото тяло има малко отбранителна система срещу мразовития сезон. Точно там домовете играят толкова значителна функция в нашето оцеляване – без да обсъждаме и подходящи дрехи. Следователно, най -добрата ви сигурност срещу суростта на мразовития сезон е да се укрепи зимният ви дом. Използвайки най -добрата технология, знания, както и съвети, можете да включите топлината – както образно, така и буквално. Защото в крайна сметка най -доброто нещо, което можете да направите за вашата къща, е да сте сигурни, че може да ви стопли и здрави през зимата. Всъщност е време да приемем прекрасната гледка на бяла Коледа, вместо да се страхуваме от болестта, както и ниските температури.

Интелигентните отоплителни системи могат да бъдат спасителни за живота

Умните къщи вече не са новост. Въпреки това, много собственици на жилища спират да работят, за да видят предимствата, които една мъдра къща може да донесе, когато става въпрос за стоп през зимата. Всъщност в основата на него вашата мъдра система е проектирана да открие рутина, както и да се справи с дома си, независимо дали сте вътре или отвън. Предоставяйки ви директен достъп до Digital Technologies – уеб връзка, както и преданото приложение за смартфон може да ви позволи да променяте настройките, дори докато сте далеч. Следователно, основната грижа в мразовито метеорологично състояние е да инсталирате вашия мъдър термостат. Можете да зададете рутина, за да гарантирате, че вашият термостат може да накара къщата да температура, докато станете сутрин или като го направите, когато сте готови да се върнете от работа вечер. Приложението ви позволява да се организирате за всякакъв вид събитие, което не отговаря на рутинния график. По -важното е, че термостатът също може да открие повече за вашата температура на комфорт, като гарантира, че домът никога не преминава, дори и през деня, за да гарантира, че е по -лесно да се запази в дългосрочен план.

Умните технологии също се нуждаят от поддръжка

Наистина е честно да се посочи, че вашият мъдър термостат може да ви помогне само досега. Той е проектиран да запази отоплението ви при най -добрата възможна температура за вашия комфорт. Но в крайна сметка вие изисквате да сте сигурни, че можете да зависи от вашата отоплителна система на първо място. Ако вашата пещ е на 10 години или по-възрастна, честно е да се посочи, че може да се изисква да помислите за подмяната му, ако искате да предотвратите задачата за ремонт на аварийни пещи в средата на зимата. Рутинната услуга за поддръжка – когато една година е типична честота – може да подчертае проспективните области на издаването, тъй като те възникнат, предоставяйки ви шанс да проверите, както и да промените всички необходими аспекти преди мразовития сезон. Ако вашата отоплителна система е повредена, няма да се възползвате от инсталирането на мъдър термостат във вашия дом. Освен това, една стара пещ – дори и да работи – може да губи повече енергия от последните модели, което означава, че е по своята същност по -скъпо да поддържате къщата си топла със стара система, отколкото би била при нова.

Модернизиране на стара структура за екологична топлина

Друг типичен проблем, който може да се пренебрегне, ако имате работеща отоплителна система, е високото качество на вашата изолация. Всъщност, когато вашата пещ продължава да изпомпва топло, за да напълни стаята, може да не забележите, че домът ви изпуска топлината. Въпреки това, повечето сгради, разработени през 80 -те години или преди, могат да изпитат от лоша изолация, ако структурата никога не е била подновена или надградена. Всъщност повечето изолационни разтвори имат ограничена продължителност на живота – между 20, както и 30 години. Ако не останете на върха на модернизирането на рутините, може да ви изложи на опасност да губите пари за вашите сметки за енергия. Противно на типичното убеждение, вашите прозорци не позволяват толкова топло, колкото може би си мислите. Въпреки това покривът е основният енергиен вампир, който позволява на 30% оттоплият. Изолацията на тавана може да бъде най -доброто решение за запазване на дома си топло, без да разбивате банката. Освен това, таванските изолации не намаляват само консумацията на енергия, но те също могат да предотвратят пропилящите се в света, ако са конструирани от екологични продукти. Следователно целулозната изолация е виден вариант за екологично съзнателни домакинства.

Създаване на декор, който е затоплящ душата

Колкото и изненадващо да звучи, изолацията, както и отоплителните разтвори са само едната страна на проблема. Чувството на топло в къщата през зимата също разчита много на това как точно ви кара да се чувствате вашият интериорен стил. Всъщност, футуристичен и минималистичен стил, макар да е една от огромните тенденции на декора, може да повлияе на емоционалната ви привързаност към пространството. Човешките същества са същества, които се ръководят от техните емоции. Следователно усещането за простота вътре в дома ви значително влияе точно върху това как виждате температурите. Това е най -вероятно една от причините, поради които стилът на хиге е нараснал до в крайна сметка е толкова интериорен модел в скандинавските региони като Скандинавия. Всъщност Hygge-произнася се Hoogah-произвежда област, която елиминира стреса, както и в крайна сметка развива светилище за добро усещане. Персонификацията на облечен назад, както и спокойно отношение, хиге умножава аспекти на комфорта като меки възглавници, юргани, тежки слоеве топли одеяла за хвърляне, интегрирани с уникалната миризма на зимата с подправки, свещи, както и алпийски декор . Вярвайте в това като метод за създаване на сърце за сплотеност, както и топлина във вашия дом, идеалната зона да се насладите на коледния си празник с домакинството, без да се чувствате студени!

Спърча в банята

Коя е най -студената зона в дома през зимата? Ако не сте сигурни в отговора, снимка типична сутрешна рутина. Точно след горещ душ изключвате водата, както и стъпвате в банята. Прохладният въздух се чувства като кама срещу вашата топла кожа. Трепереш се, докато се увиваш в халат, привеждайки материала здраво към тялото си. Никой не обича да напуска душа през зимата; Светът се чувства замръзващ в сравнение. Въпреки това можете бързо да трансформирате това усещане, като подобрите банята си с няколко съвета. Първо, ще се изненадате да разберете, че по -топлината кърпа може да направи фантастично предложение за разлика, не само като гарантира, че халатът ви е удобен, както и тост, докато го увиете около вас, но също така, тъй като нежното му топло може да модифицира на пространство също. За ранни сутрешни процедури за баня ще откриете, че отопляемата тоалетна седалка е идеалният спътник. Отопляемият под също е най -типичното допълнение към съвременните бани, както и това е нещо, което ще донесе изключително уют на вашия изход за душ!

Подхранвайте тялото си, за да останете топло в кухнята

Човешкото тяло не е оборудвано със защитна козина. Това обаче не означава, че не може да създаде своя собствена топлина. Наистина е важно да се отбележи, че макар да можете да подхранвате тялото си да бъде най -доброто, както и най -силното, което може да бъде през зимата, няма да е достатъчно, за да ви предпази от хипотермия самостоятелно. Но подходящият план за диета може да измине дълъг метод, за да ви помогне да останете топли у дома. Всичко започва в кухнята, както и по същество в разумна кухненска зона, която може да работи с вас за изграждане на топлина. Ще откриете, че интелигентна кафемашина, която може да ви донесе перфектната варя при правилната температура – с едно щракване или дори с гласова команда чрез Alexa – може да продължи да се чувствате уютно. По подобен начин, свързаната с WiFi бавна готварска печка може да приготви предпочитаната ви яхния през деня, като се увери, че имате нещо горещо, както и вкусно, когато се върнете от работа.

За траверси, които винаги са мразовити

Не на последно място, но не на последно място, да постигнем правото на температурата на вашата спалня може да бъде сложно в най -добрите времена. Въпреки това, ако вие, както и вашият партньор, имате различни метаболизми, това може да се почувства като невъзможна задача! Някои траверси се затоплят, както и изискват страхотна атмосфера, докато други могат да се чувстват толкова мразовити, за да спят удобно. Ако не желаете да спите разделено, вие изисквате да сте разумни да произвеждате перфектната температура на сън и за двама ви. Въпреки това, можете да подобрите спалното бельо с разумно завивка, която може да произведе климат с двойна зона, за да поддържате и двамата щастливи. Управлявани чрез приложение, можете да изберете най -добрата температура за всяка страна на леглото.

Може ли Wise Decor, както и Wise Tech да направи къщата ви по -топла? Технически, да. Въпреки това хвърлянето на уютна среда може също да направи значителна разлика в това как точно изпитвате зимата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>