Сериозно, това се случва

Няма начин да изглеждате сладки, носещи маска за обжалване на лицеви елементи. Наистина се опитах да направя тези снимки да изглеждат по -малко страшни, като хвърлих пухкава табби котка в микса (обикновено работи като чар), но в този случай дори раздели не можеха да помогнат.

Реклама

Е, не съм сигурен какво става тук

Вземете урок вкъщи: Преди да изскочите някоя от тези предварително монтирани памучни маски, въведете вашата смачка/хъби/деца навън, като се има предвид, че единственият вариант е да изглеждате напълно плашещи.

Тези маски за лечение, които струват по 8-15 долара всяка, се правят от базиран на Oahu Дневен спа и линия за грижа за кожата, наречена Apply Elements. Можете да ги намерите в избрани магазини в Хавай (аз забих мина в синия лайфстайл на Хавай в мола Ala Moana) и бих се обзаложил, че поне един от тях ще бъде изпратен до континенталната част, ако се обадите наоколо.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Всяка от тях се накисва със съставки като хиалуронова киселина, копринени протеини и морски водорасли и те имат за цел да помогнат при редица проблеми с кожата (фини линии, твърдост и т.н.). Взех две: Hydra (за частта от сухата кожа) и времето за обрат (за старата част).

Когато извадих Хидра тази сутрин, първото нещо, което наблюдавах, беше колко студена и тънка се чувстваше маската. Продължавах да мисля за слуз за охлюви на охлюв, който, за да цитирам моето красноречиво аз, беше „напълно гроди на макс“.

След като включих маската, почувствах незначително усещане за ужилване в чувствителни райони около ъглите на носа и устата (предполагам, че е от хиалуроновата киселина), но тя изчезна след около пет минути. След това маската се почувства успокояваща, хрупкава и освежаваща. По това време седях на компютъра си, но мисля, че гореща баня щеше да изведе опита на следващото ниво.

Когато моята наслада каза, че са минали 20 минути, го отлепих. Фините линии все още бяха там (стреляйте!), Но лицето ми се чувстваше малко по -силно, което предполагам е „укрепващата“ част. Кожата ми обаче не усещаше толкова хидратирана. Бумър.

Beauty Elements препоръчва да изхвърлите маската, след като я носите веднъж, но предполагам, че човек лесно би могъл да извлече втора употреба. Когато го издърпах, все още имаше много от тънките серуми, останали върху него, така че да го съхранява в херметична торбичка, трябва да го поддържа влажен поне няколко много повече дни.

Компанията също така предлага да използвате една от техните маски поне веднъж седмично, въпреки че не знам … преживяването беше интересно и някак си спретнато, но не забелязах достатъчно разлика в живота, за да се ангажирам.

Плюс това, има цялото нещо на Mychael-Myers-Myers. Може би ще го извадя следващия Хелоуин и ще го нося из квартала, за да плаша трикове или лечители …

Реклама

Цена: $ 8-15
Наличност: в избрани магазини в Хаваите
Оценка на блога за грим и обжалване: B-

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>